Revelion

Revelion 2021 – Pelerinaj

Data de plecare: 29.12.2020
Transport: avion

Hoteluri

Bethleem: Hotel Native Bells echivalent 3* – categoria locala, 115 El Sahal Street، Bethlehem- www.nativityhotel.net sau similar.

Suplimente

Supliment single: 229 euro;
Copil sub 12 ani: 299 euro cazat in camera cu 2 adulti

Program

Ziua 1 / 29.12.2020 Bucuresti - Tel Aviv - Jaffa - Bethleem
Ora 08:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul El Al catre Tel Aviv. Ora 11:00 - Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:45. Continuam cu turul panoramic al orasului & Jaffa - partea veche araba a orasului. Este mult mai veche - Tel Aviv a fost intemeiat in 1909 - si acum este un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutiquri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Cazare in Bethlehem si cina.
Ziua 2 / 30.12.2020 Bethleem - Ierusalim
Mic dejun. Vom pleca catre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp, Muntele Sion, Foisorul “Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Mormantul lui David. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 3 / 31.12.2020 Bethleem -Masada - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, scurt popas la Marea Moarta. Cazare in Bethlehem. BONUS - CINA SPECIALA DE ANUL NOU (31.12.2019) la hotelul unde vom fi cazati. LA MULTI ANI 2020!!!
Ziua 4 / 01.01.2021 Bethleem
Mic dejun. Timp liber pentu relaxare dupa noaptea de revelion, dupa amiaza impreuna cu ghidul vom merge pentru a descoperii imprejurimile orasului. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Continuam cu scurt popas la: Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 5 / 02.01.2021 Bethleem - Yardenit - Capernaum - Nazaret
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la : Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazaresi cina in Bethlehem.
Ziua 6 / 03.01.2021 Bethleem - Cezareea - Haifa
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine. Haifa, splendid oras, port la Mediterana, situat intr-un superb golf, la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile sale persane superb terasate, inclus pe lista Patrimoniului UNESCO (privire din punctul de panorama) si incantati de atata frumusete, vom poposi la Biserica Stella Maris - Steaua Marii (sediul Ordinului calugaresc al Carmelitilor), cu altarul asezat deasupra Grotei Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 7 / 04.01.2021 Bethleem - Eilat
Mic dejun. Excursie optionala la Eilat. Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 8 / 05.01.2021 Bethleem - Ein Karem -- Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 17:40- decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 20:25.

Inclus

 • Bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv-Bucuresti, Compania El Al;
 • 7 nopti cazare in Bethleem la hotel categoria locala echivalent 4* cu Mic dejun si cina - CINA SPECIALA DE ANUL NOU (31.12.2020) la hotelul unde vom fi cazati;
 • Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar clasificat CATEGORIA LOCALA - echivalent 2*;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Tel Aviv- turul panoramic al orasului & Jaffa;
 • Ierusalim- turul orasului;
 • Excursie la Ein Karem si vizita la - Biserica “Sf. Ioan Botezatorul”;
 • Bilete de intrare pentru tururile mentionate ca fiind incluse;
 • Asistenta turistica in limba romana;
 • Ghid local.

Neinclus

 • Taxele de aeroport si taxa de serviciu: 99 Euro/persoana;
 • Excursiile optionale;
 • Asigurarea storno si medicala;
 • Alte servicii neincluse in program(bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local aproximativ:2 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid);

Excursii optionale

Yardenit-Capernaum-Nazaret
60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrari(Capernaum, Yardenit , Tabgha – 6 euro/persoana); Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului – Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha – Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria.
Masada-Ierihon si Marea Moarta
65 Euro/adult si 55 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: urcarea cu telecabina 24 euro/persoana);
Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada – o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran – tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, oprire la Marea Moarta.
Cezareea si Haifa
65 Euro/adult si 45 Euro/per copil 2-12 ani
Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrarea la Caesarea 15 Euro/persoana si intrarea la Qumran – 11 euro/persoana);
Cezareea si Haifa. Cezareea – a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine.Continuam catre Haifa- al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Vom face un tur de oras. Vizitam prin imprejurimile orasului: gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Maris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie.
Eilat
69 Euro/adult si 60 Euro/per copil 2-12 ani
Nu include vizita la Marina Park cu pranz inclus – 35 euro/persoana.
Pretul include: transport clasificat si ghid roman; Nu include: intrari;
Eilat – Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park.
Grup minim excursii optionale : 40 persoane;
Observatii
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Pentru grup mai mic de 25 persoane tariful se poate majora.
• Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%.
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana si implicit orarul de zbor sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi cu minim 7 zile inainte de data calatoriei, fara ca turistul sa aiba dreptul de a rezilia contractul. Orarul de zbor si hotelurile se reconfirma cu 7 zile inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din Bethlehem, Palestina.
• Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare.
• Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%.
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Orar de zbor informativ:

• LY 574 Bucuresti – Tel Aviv: 11:00 – 13:30 / LY 571 Tel Aviv-Bucuresti: 17:45 – 20:30.
Compania : El Al
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Vezi mai multe oferte 2021 >>

Request Info

four + 9 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu