Revelion

Hotel Grand Bellevue Deluxe Apartment

Aflat in inima Tecomului, Grand Belle Vue se bucura de o locatie strategica deoarece este situat intr-un cartier ce combina media, internetul, tehnologia, cunoasterea si distractia. Locatia favorabila a acestui hotel permite turistilor accesul rapid la principalele aeroporturi, centre comerciale, plaje si la principalele atractii turistice din zona.

Localizare: Aeroportul International din Dubai si Aeroportul International Al Maktourn se afla la doar 20 de km de mers cu masina fata de hotel. De asemenea, Ski Dubai, Mall of Emirates, Dubai Marina si Marina Walk se afla la doar cateva minute de mers pe jos de acesta.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie clientilor o piscina exterioara, receptie 24/24, babysitting, parcare auto, schimb valutar, camera de bagaje, restaurant, centru de afaceri, coffee shop, sali de conferinta si petreceri, concierge, servicii spalatorie, ziare, loc pentru fumat, baie cu aburi, cada fierbinte, sauna, centru de fitness, spa si internet gratuit.

Facilitati camere: Cele 274 de camere moderne va pun la dispozitie o baie proprie, TV cu cablu prin satelit, acces WiFi gratuit, room service 24/24, halat de baie, chicineta si zona de relaxare.