Revelion

Neptune Pwani Beach Resort & SPA

Prietenos si spatios, Neptune Pwani Beach Resort & Spa este alegerea ideala pentru turistii exigenti, in cautarea unui refugiu exotic, cu atentie pentru cele mai mici detalii. Resortul este proiectat cu meticulozitate, in stil traditional, utilizand materiale de top din designul local, interioare si mobilier de cea mai buna calitate, in conformitate cu standardele internationale.
Facilitatile includ un restaurant principal, 4 restaurante a la carte, un snack restaurant, 2 baruri, un bar la plaja (Coconut Beach Bar), un SPA Rain & Earth, un boutique in incinta (Spherique) si un centru de sporturi acvatice (contra cost: inchirieri echipamente si lectii pentru canoe, wind-surfing etc). Hotelul dispune de 2 piscine mari cu apa dulce. Programul zilnic de animatie include: water gym, exercitii de stretching, lectii de dans african, volei in apa, polo pe apa, jocuri Boa, lectii de swahili. Pentru sport si divertisment exista tenis de masa, biliard, fotbal si darts. Activitati cu plata: navigatie, scufundari, excursii pentru snorkelling, sporturi de apa, ski nautic.
Complexul dispune de 170 de camere, toate cu terasa si vedere la ocean, situate in cladiri cu un etaj.
Deluxe Garden Side Ocean View – spatioase, cca. 55 m², dispuse in cladiri cu parter si etaj, fiecare camera avand o terasa cu vedere la gradina si vedere partiala la ocean. Baie cu dus cu efect de ploaie, uscator de par si toaleta. Aer conditionat, plasa de tantari, TV prin satelit, minibar, mini seif, facilitati pentru prepararea de cafea / ceai si Wi-Fi gratuit. Zona de recreere, confortabila, cu canapea si masa de ceai. Toate camerele sunt mobilate in stil african.
Deluxe Seaside Ocean View – spatioase, cca. 55 m², cu terasa, dispuse in cladiri cu parter si etaj. Camerele sunt situate langa plaja si piscine. Baie cu dus cu efect de ploaie, uscator de par si toaleta. Aer conditionat, plasa de tantari, TV prin satelit, minibar, mini seif, facilitati pentru prepararea de cafea / ceai si Wi-Fi gratuit. Zona de sedere confortabila cu canapea si masa de ceai. Toate camerele sunt mobilate in stil african.
Diferenta principala dintre cele doua tipuri de camera este amplasarea in cadrul resortului.