Revelion

Revelion Paris

 • Revelion Paris

Data de plecare: 29.12.2019
Transport: avion

Itinerar

Bucuresti – Paris – Versailles – Paris – Bucuresti

Suplimente

Supliment camera single: 169 EUR;
Pat suplimentar: 389 EUR;
Copil 2-12 ani: 299 EUR

Program

Ziua 1 / BUCURESTI – PARIS
Intalnire pe aeroportul din Otopeni la ora 07:05 cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Paris, zborul Blue Air, decolare la ora 09:05. Sosire in Paris in jurul orei 11:25. Programul turistic incepe cu turul panoramic Parisului cu autocarul pe traseul La Defense (cartierul modern), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxemburg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul Montmartre (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Urmeaza un tur pietonal, in care vom admira Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Transfer la hotel si cazare in zona Paris.
Ziua 2 / PARIS - VERSAILLES
Mic dejun. Dupa amiaza excursie optionala la Versailles. Pasim pe urmele nobilimii franceze și exploram opulenta si splendoarea palatului Regelui Soare, Ludovic XIV. Sala Oglinzilor, Gradinile Regale si Micul Trianon sunt doar cateva dintre atractiile acestui loc fabulos. Cazare in zona Paris.
Ziua 3 / PARIS
Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin Tur pietonal cu ghidul insotitor prin cartiere pitoresti ale Parisului: Montparnasse unde se afla gradinile si Palatul Luxembourg, Cartierul Latin, cartierul Montmartre unde se afla Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona de suveniruri. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Cazare in zona Paris.
Ziua 4 / PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare dupa noaptea de revelion. Cazare in zona Paris.
Ziua 5 / PARIS
Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele atractii din Paris. Incepem cu Muzeul Armatei si Domul Invalizilor unde se afla mormantul lui Napoleon. Continuam cu un tur pietonal cu insotitorul de grup: Primaria Parisului, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi, Place de Greve, Fantana St. Michel, etc. Timp liber la dispozitie. Cazare in zona Paris.
Ziua 6 / PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala la Muzeul Louvre. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.Imbarcare in jurul orei18:25, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 22:25.

Included

 • Bilete de avion: Bucuresti – Paris -Bucuresti,compania Blue Air
 • 5 nopti cazare in Paris cu Mic dejun la Art Hotel Paris Est 3* - Aparthotel sau similar
 • Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport
 • BONUS- tur panoramic de Paris
 • Asistenta turistica in limba romana- ghid roman

Not Included

 • Taxele de aeroport, bagaj de cala de 21 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu : zborul Bucuresti – Paris -Bucuresti 160 euro/persoana(se pot modifica)
 • Excursiile optionale
 • Asigurarea medicala si storno
 • Taxele de statiune, se achita la receptia hotelului
 • Alte servicii neincluse in program
 • Cina de revelion la Restaurantul Les Noces de Jeannette sau similar: aprox. 150 Euro/persoana

Excursii optionale

Vizitarea Muzeului Louvre: 29 Euro/persoana si include: rezervare la muzeu, bilet de intrare, ghid autorizat
Excursie la castelul Versailles: 48 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat

Orar de zbor informartiv

Bucuresti(OTP)- Paris(BVA): 09:05 – 11:15
Paris(BVA)-Bucuresti(OTP): 18:25 – 22:15

Note

Grup minim: 25 persoane

Vezi mai multe oferte >>

Request Info

15 − 12 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu
Inline
Inline