Revelion

Revelion 2021 Kusadasi

Data plecare: 29.12.2020
Transport: autocar

Hoteluri

Hotel Surtel 3*
Hotel Dabaklar 4*

Suplimente

Hotel 3*

Supliment camera single: 150 Euro;
Copii 0-12 ani: reducere 10%

Hotel 4*

Camera single: 359 euro/persoana
Copil pana 12 ani: – 199 euro

Program

Ziua 1 / 29 decembrie. BUCURESTI - AYVALIK (1145 Km)
Ora 05:00 - Imbarcarea: Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR. Ora 05:15 - Plecare pe traseul Giurgiu - Ruse - Edirne - Ayvalik. Sosire seara tarziu si cazare la HotelMare 4* sau similar.
Ziua 2 / 30 decembrie. AYVALYK - KUSADASI (245 Km)
Mic dejun. Plecare spre Kusadasi. Popas la Bergama (Pergam), unde vom vizita Teatrul de pe anticul Acropolis, Bazilica cea Rosie-Biserica Sf. Ioan, prima biserica din cele 7 biserici ale Apocalispei si Cetatea Pergam, recunoscuta in antichitate pentru marea biblioteca si pentru centrul medical fondat de Galen. Cina si cazare in Kusadasi.
Ziua 3 / 31 decembrie. KUSADASI
Mic dejun. Excursie la Efes, cel mai bine conservat oras antic unde se viziteaza Templul zeitei Artemis (una dintre cele 7 minuni ale lumii), cetatea Efes (Biblioteca lui Celsus, marele teatru in care a predicat Sf. Apostol Pavel), Casa Fecioarei Maria din Efes care este, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti. Continuam cu vizitarea Muzeului Ephesus din Selcuk, precum si a complexului comercial cu fabrica de pielarie. Seara, masa festiva de Revelion.
Ziua 4 / 01 ianuarie. KUSADASI - PAMUKKALE (185 Km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau shopping in Bazar. Optional, croaziera pe Marea Egee - o relaxanta plimabare pe mare cu masa de pranz inclusa, care va va oferi ocazia sa admirati minunatul tarm al statiunii, cu opriri in mici golfulete pentru poze. Dupa-amiaza, plecare spre Pamukkale. Sosire seara si cazare la Hotel Koray 3* sau similar.
Ziua 5 / 2 ianuarie. PAMUKKALE - ISTANBUL (658 Km)
Mic dejun. Vizitam Pamukkale sau “Castelul de bumbac”, cu terasele calcaroase cu apa termala (fenomen unic in lume). Pamukkale este un loc unde ajungeau calatorii dornici de o oaza de liniste si de meditatie, astazi zona de mare interes turistic inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitam si ruinele anticului oras Hierapolis, nume tradus prin „orasul sacru”, fondat de catre Eumenes al II-lea, rege al Pergamonului. Sosire seara in Istanbul si cazare la Hotel Selenay 3* sau similar.
Ziua 6 / 3 ianuarie. ISTANBUL
Mic dejun. Incepand cu ora 08:30, intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante: Europa si Asia, se unesc. Vom incepe vizitarea orasului cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet: Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Dupa-amiaza, optional croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte marea Neagra de marea Marmara (aproximativ 90-120 minute), parcurgandu-se un traseu interesant pe langa malul European, pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor (Fatih Sultan Ahmet) si retur pe partea Asiatica. Se pot admira: podul Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce, etc. Cazare la Hotel Selenay 3* sau similar.
Ziua 7 / 4 ianuarie. ISTANBUL - EDIRNE - BUCURESTI (645 km)
Mic dejun. Ora 08:30 - plecare din Istanbul pe ruta Edirne - Ruse - Stara Zagora - Giurgiu. In Edirne (maximum 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata, dar si de numarul mare de ferestre: nu mai putin de 999. Sosire in Bucuresti, Gara de Nord - Muzeul CFR, in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Inclus

 • Transport cu autocar licentiat;
 • Transferul cu ferry-boat-ul la Canakkale;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la Ayvalik - hotel Mare 4* sau similar;
 • 2 nopti cazare cu demipensiune in Kusadasi la categoria de hotel aleasa;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la Pamukkale - Hotel Koray 3* sau similar;
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la Istanbul - Selenay 3* sau similar;
 • Excursiile la Pergam, Pamukkale si Edirne;
 • Ghid local Istanbul (ziua 6);
 • Ghid roman insotitor.

Neinclus

 • Cina festiva de Revelion 65 Euro (se achita obligatoriu la agentie);
 • Intrarile la obiectivele turistice (tarife informative): Casa Fecioarei Maria - 6 Euro; Pamukkale, Piscina Cleopatrei - 10 Euro; Istanbul, Basilica Cisterna - 8 Euro; Biserica Sf. Sofia - 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului - 15 Euro; Palatul Dolmabahce - 9 Euro.

Observatii

• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate majora.
• Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100% programul.
• Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare.
• Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la cazare.
• Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%.
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Taxele de statiune/oras se vor achita la receptia hotelurilor.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.


Vezi oferte de Revelion 2021 >>

Request Info

19 − 4 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu