Revelion

Revelion 2020 Istanbul Autocar

Data de plecare: 29.12.2019
Transport: autocar

Suplimente

Camera single: 429 Euro;
Copil < 12 ani: 285 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Program

Ziua 1 / Bucuresti - Istanbul (645 km)
Ora 05.00 – Imbarcare din Bucuresti Gara de Nord - Muzeul CFR. Ora 05.15 - Plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Ruse – Stara Zagora – Edirne – Istanbul.Sosire seara in Istanbul dupa 18:30 - tur panoramic Istanbul (se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri). Cazare la hotel de 3*.
Ziua 2 / Istanbul
Mic dejun. Intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante: Europa si Asia, se unesc. Vom incepe vizitarea orasului cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatul Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu Piata Sultanahmet: Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna. Dupa-amiaza timp liber. Cazare la hotel de 3*.
Ziua 3 / Istanbul - Insula Printului
Mic dejun. Timp liber in Istanbul pentru vizite individuale sau croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada - Insula Printului (include turul insulei cu trasura si pranz cu specific pescaresc). Insula Printului face parte dintr-un lant de noua insule, dintre care patru sunt mai importante: Buyukada, Heybeliada, Burgazada si Kinaliada. Pe tot parcursul plimbarii, care dureaza o ora si jumatate, se pot admira malul european si asiatic al Istanbulului. Pe insula vom face o plimbare cu trasura pentru a admira strazile inguste, ticsite de tarabe cu fructe si peste proaspat (program optional cu durata aproximativa 08:30 - 17:00). Seara (optional) vom participa la masa festiva de Revelion la Restaurantul Gar Music Hall (www.garmuzikhol.com).
Ziua 4 / Dolmabahce - Croaziera pe Bosfor
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sugeram vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul 19, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk (se spune ca Dolmabahce a costat 5 milioane de galbeni, echivalentul a 35 tone de aur!). La ora 14:00 intalnire cu ghidul pentru croaziera pe stramtoarea Bosfor, care desparte Marea Neagra de Marea Marmara. (program optional, aproximativ 90 -120 minute, incepand cu ora 15:00), parcurgandu-se un traseu de-a lungul malului european, pana la cel de-al doilea pod peste Bosfor(Fatih Sultan Ahmet) si retur pe partea asiatica. Se pot admira podul Galata si Turnul Galatei, Yenikapi Camii, zidurile palatului Topkapi, palatul Dolmabahce, etc. Dupa-amiaza timp liber pentru shopping in Marele Bazar - cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte cautat de turisti, acoperind o suprafata de marimea unui oras, unde va puteti tocmi si in Bazarul Egiptean - renumit pentru multitudinea condimentelor, ierburilor aromatice si arome. Mai puteti opta si pentru alte zone comerciale: strazile Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi sau pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi. Cazare la hotel de 3*.
Ziua 5 / Istanbul - Edirne - Bucuresti (690 km)
Mic dejun. Plecare din Istanbul in jurul orei 09:30 pe ruta Edirne - Ruse. Popas in Edirne pentru a vizita Moscheea Selimiye, considerata a fi emblema orasului. Continuam drumul spre tara. Sosire seara (in functie de conditiile de trafic, formalitati vamale, vreme, etc) la aproximativ ora 23:00 in Bucuresti - Gara de Nord - Muzeul CFR.
Included

 • Transport cu autocar licentiat;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul la hotel de 3*;
 • Ghid roman.

Not Included

 • Serviciile de ghizi locali (obligatoriu 5 Euro/persoana - se achita la inscriere), transportul local individual;
 • Intrarile la obiectivele turistice (tarife informative): Basilica Cisterna: 8 Euro; Biserica Sf. Sofia: 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro; Palatul Dolmabahce: 9 Euro.
 • Cina festiva de Revelion:: 125 euro/adult si 115 euro/copil < 12 ani; Excursii optionale (minim 20 participanti): Croaziera pe Bosfor - - 15 Euro/persoana; Croaziera Marea Marmara spre Buyukada - 50 Euro/persoana (Include turul insulei cu trasura si masa de pranz).
 • Croazierele se vor putea realiza doar in fucntie de vremea din perioada sejurului.

Note

Grup minimum: 30 persoane.
Informatiile privind meniul pentru masa festiva de Revelion vor fi afisate pana in 15.11.2018.
Acte necesare:Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Ghidul poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
Pentru zilele 2, 3 si 4 nu se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.

Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali (conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa oferse servicii in interiorul oraselor, muzeelor, monumentelor etc, astfel ghizii romani vor putea oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar).
Tarife la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.

Conditii generale:
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate majora.
Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100% programul.

Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la cazare.

Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%.

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele.

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

Taxele de statiune/oras se vor achita la receptia hotelurilor. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Transferurile se efectueaza cu flota proprie cat si cu partenerii locali!
Transferuri

Oras Loc imbarcare Ora plecare Tarif
Bucuresti Gara de Nord – Muzeul CFR 05:15
Brasov Benzinaria Mol (Hotel Cubix) 02:15 20 Euro
Sinaia Gara Sinaia 03:00 15 Euro
Campina Banesti DN1 avion 03:40 15 Euro
Ploiesti Petrom Metro 04:15 10 Euro
Constanta Stadion CFR (capat troleu) 02:30 30 Euro
Sibiu Hotel Select (Pod Cibin) 00:30 30 Euro
Pitesti McDonald’s Gara 04:30 15 Euro

Vezi mai multe oferte >>

Request Info

one × 4 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu
Inline
Inline