Revelion

Revelion Israel – Tara Sfanta

 • Revelion Israel
 • Revelion Israel
 • Revelion Israel

Data de plecare: 27.12.2019
Transport: avion

Hoteluri

Bethleem: Hotel Nativity 4* – categoria locala, 115 El Sahal Street، Bethlehem- www.nativityhotel.net sau similar;

Itinerariu

Bucuresti – Tel Aviv & Jaffa – Ierusalim – Bethleem – Yardenit – Capernaum – Nazaret – Cezareea – Haifa – Eilat – Bucuresti

Suplimente

Supliment camera single: 229 Euro;
A  treia persoana in camera tripla:
549 Euro;
Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 399 Euro.

Program

Ziua 1: 27.12.2018 / BUCURESTI- TEL AVIV & JAFFA- BETHLEEM
Ora 08:00 - Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul El Al catre Tel Aviv. Ora 11:00 - Decolare spre Tel aviv, sosire pe aeroportul Ben Gurion, la ora 13:45. Continuam cu turul panoramic al orasului & Jaffa - partea veche araba a orasului. Este mult mai veche - Tel Aviv a fost intemeiat in 1909 - si acum este un fel de Sfertul Latin al orasului. Desi are multe boutiquri moderne, inca mai retine din atmosfera de oras arab. Cazare in Bethlehem si cina.
Ziua 2: 28.12.2018 / BETHLEEM - IERUSALIM
Mic dejun. Vom pleca catre Ierusalim, vom urca pe Muntele Maslinilor si vizitam: Manastirea Tatal Nostru - construita pe locul unde Iisus i-a invatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Lacrima, Gradina Ghetsimani - locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage si Biserica Tuturor Natiunilor - construita pe locul unde, conform traditiei, Iisus Hristos s-a rugat in ultima noapte de libertate. Traversand paraul Chedron intram in cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa - Drumul Crucii, cu cele 14 opriri - o strada aflata in Orasul Vechi despre care traditia crestina spune ca este drumul pe care Iisus Hristos a trecut, purtand crucea, spre locul sau de rastignire. Drumul Crucii se sfarseste la Biserica Sfantului Mormant, unde vom parasi Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc si ne indreptam catre Zidul Plangerii, unde vom poposi pentru scurt timp. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 3: 29.12.2018 / BETHLEEM - YARDENIT- CAPERNAUM - NAZARET
Dupa micul dejun va propunem o excursie optionala la : Yardenit-Capernaum-Nazaret. Deplasare la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii. Zona este amenajata pentru a permite pelerinilor sa intre in apele sfinte unde a fost desavarsit botezul lui Iisus. Deplasare la Muntele Fericirilor unde Iisus a tinut predica despre fericiri. Continuam cu Biserica cu acelasi nume si vizitarea Carpenaum-ului - Casa Sfintilor Petru si Andrei si apoi Tabgha - Biserica Inmultirii Painilor si a Pestilor. Traseul continua spre Cana Galileei si vizitam Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. In apropiere de Cana Galileei vom vizita orasul copilariei lui Iisus, Nazaret cu Biserica Ortodoxa Buna Vestire, ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria. Cazaresi cina in Bethlehem.
Ziua 4: 30.12.2018 / BETHLEEM - CEZAREEA - HAIFA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Cezareea si Haifa. Cezareea - a fost un important centru al crestinatstii in primul mileniu al erei crestine. Continuam catre Haifa- al treilea oras ca marime din Israel si unul din cele mai importante porturi comerciale la Marea Mediterana. Vom face un tur de oras. Vizitam prin imprejurimile orasului: gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 5: 31.12.2018 / BETHLEEM - MASADA - IERIHON- MAREA MOARTA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Masada-Ierihon si Marea Moarta. Masada - o fortareata antica situata pe o colina, unde se poate urca cu telecabina la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor in razboiul impotriva romanilor.Sosim in Qumran - tinut desertic, in ale carui grote au fost gasite „Manuscrisele de la Marea Moarta”. Plecare spre Ierihon, plaja si baie in Marea Moarta. Vom continua apoi drumul spre Bethleem, unde vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare in Bethlehem. BONUS – CINA FESTIVA DE REVELION- LA MULTI ANI 2019!!!
Ziua 6: 01.01.2019 / BETHLEEM
Mic dejun. Timp liber pentu relaxare dupa noaptea de revelion, dupa amiaza impreuna cu ghidul vom merge pentru a descoperii imprejurimile orasului. In Bethleem vom vizita Biserica Nativitatii, locul nasterii lui Iisus si vom face popas in Piata Ieslei, situata in partea veche a orasului. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 7: 02.01.2019 / BETHLEEM - EILAT
Mic dejun. Excursie optionala la Eilat. Oras din extremitatea sudica a Israel-ului, un port aglomerat, dar in acelasi timp si o statiune populara aflata in nordul Marii Rosii in Golful Eilat. Vom face un tur panoramic si apoi vom avea timp liber pentru a descoperi frumusetea si atractiile orasului. Vizita la acvariul Marina Park. Cazare si cina in Bethlehem.
Ziua 8: 03.01.2019 / BETHLEEM -TEL AVIV - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Ora 17:40- decolare din Tel Aviv, sosire in Bucuresti - Aeroportul Henri Coanda la ora 20:30.

Inclus

 • Bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv-Bucuresti, Compania El Al;
 • 7 nopti cazare in Bethleem la hotel de 4* categoria locala cu Mic dejun si cina (BONUS CINA FESTIVA DE REVELION);
 • Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Tel Aviv- turul panoramic al orasului & Jaffa;
 • Ierusalim- turul orasului;
 • Ghid local;
 • Bilete de intrare;
 • Asistenta turística in limba romana.

Neinclus

 • Taxele de aeroport: 99 Euro/persoana;
 • Excursiile optionale;
 • Asigurarea storno si medicala;
 • Alte servicii neincluse in program.

Excursii optionale

Yardenit-Capernaum-Nazaret 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani;
Masada-Ierihon si Marea Moarta  60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani;
Cezareea si Haifa – 40 Euro/adult si 30 Euro/per copil 2-12 ani;
Eilat – 60 Euro/adult si 40 Euro/per copil 2-12 ani (nu include vizita la Marina Park).

Orar de zbor informartiv

Orar de zbor informativ:
Bucuresti-Tel Aviv:11:25-14:10
Tel Aviv-Bucuresti:17:40-20:30  

Vezi mai multe oferte 2019 >>

Request Info

2 × 1 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu
Inline
Inline