Revelion

Revelion Emirate

 • Revelion Dubai

Data de plecare: 27.12.2019
Transport: avion

Hoteluri

Unitate cazare Statiune Masa Tarife standard
Hotel Fortune Karama Dubai MD 720EURO
Hotel Reflections Dubai MD 770EURO

Orar de zbor informartiv

FZ-796 : OTOPENI 22:55 (26.12.2018) – DUBAI 05:45 (27.12.2018) (zbor direct)
FZ-795:  DUBAI 18:30 – OTOPENI 22:00 (03.01.2019) (zbor direct)
Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data plecarii.
Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 24 de ore inainte de plecare.

Note

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE VALABILE PENTRU CETATENII ROMANI:

Documente necesare calatoriei pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa aiba pasaport individual simplu electronic si sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-l insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau alt adult este necesara si imputernicire tradusa in limba araba si supralegalizata. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervari pentru Dubai:
1. Se poate calatori in Dubai cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).
2. Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervari pe Dubai, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor?
3. NU se poate calatori in Dubai cu pasaport temporar (valabil 1 an)
4. Turistii care calatoresc in Dubai cu pasaport diplomatic trebuie sa obtina viza de la Consulatul UAE din Bucuresti.
Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Preturile pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor. Ofertele special sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
OBSERVATII:

Pentru infanti (0 – 1,99 ani) se achita pretul mentionat in tabel, pretul pentru patut de infant la hotel (daca este cazul) si taxe de aeroport 145 euro/pers.
Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Dubai. Aceste standarde sunt specifice pentru Dubai si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza la ora 11:00 dimineata.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Europa Travel. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Europa Travel NU este responsabila de organizarea excursiilor optionale locale, de eventualele intarzieri, reprogramari sau anulari ale excursiilor optionale propuse de operatorul local. Eventuale reclamatii legate de desfasurarea excursiilor optionale se vor adresa operatorului local, la fata locului. Agentia Europa Travel NU va accepta nici o reclamatie intrucat NU este implicata in organizarea acestora.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 1 ora cu exceptia perioadei de iarna (de la sfarsitul lunii OCT pana la sfarsitul lunii MARTIE) cand ora locala din Dubai este ora locala a Romaniei + 2 ore. Diferenta de fus orar revine la o singura ora dupa trecerea la ora de vara in 2019 in Romania.
Oferta este valabila pentru un grup minim de 20 pasageri pe plecare.
Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna iunie 2018 – in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.

Included

 • Bilet de avion compania FLY DUBAI, Bucuresti - Dubai - Bucuresti (zbor direct);
 • Bagaj de cala (1 piesa) cu greutatea maxima de 20 kg/pasager;
 • Serviciul de catering in timplu zborului;
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport;
 • 7 nopti cazare in hoteluri de 3*, 4* si 5*;
 • Masa conform oferta.

Not Included

 • Taxele de aeroport 145 Euro/persoana (pot suferi modificari);
 • Taxa turistica “Tourism Dirham” (se achita la receptive): aprox 3 USD/ camera/ noapte la hotel 3*; aprox 4 USD/ camera/ noapte la hotel 4*; aprox 6 USD/ camera/ noapte la hotel 5*;
 • Excursii optionale si intrarile la obiective;
 • Asigurarea medicala;
 • Asigurarea storno (optionala): 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului;
 • Alte servicii decat cele mentionate.

Vezi mai multe oferte >>

Request Info

20 − three =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu
Inline
Inline