Revelion

Revelion 2021 Atena

Data plecare: 29.12.2020
Transport: avion

Suplimente

Pret pentru camera single: 200 Euro
Pret pentru a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 500 Euro
Pret pentru copil 1-9.99 in camera dubla cu doi adulti (pat suplimentar): 410 Euro

Program

Ziua 1 / (30.12): BUCURESTI - ATENA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 16:30. Sosire la Atena la 18:05. Transfer si cazare la hotel Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena.
Ziua 2 / (31.12): ATENA - Tur de oras si vizita la Acropole
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu autocar si ghid local pe parcursul caruia vom admira Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896), Acropole (biletul de intrare se plateste la fata locului, 20 EURO/ persoana). Dupa amiaza program liber. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului (optionala, se achita la inscriere; tarif: 90 EURO/persoana).
Ziua 3 / (01.01): LA MULTI ANI 2021! ATENA - CAP SOUNION (optional)
Mic dejun intarziat la ora 10:00. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu - Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu specific pescaresc la o taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret informativ: 80 EURO/ persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta turistica (grup minim 20 persoane). Cazare la acelasi hotel in Atena.
Ziua 4 / (02.01): CROAZIERA PE MAREA EGEE (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina cu vizita la manastirea Sfantului Nectarie, insula Poros si insula Hydra. Pret informativ: 110 EURO/persoana. Pretul include transfer hotel - port - hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena la acelasi hotel.
Ziua 5 / (03.01): EXCURSIE IN PELOPONEZ (optional)
Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez, Canalul de Corint, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplio, oras - port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne - dupa eliberarea de sub otomani. Pret informativ: 80 EURO/ persoana. Pretul include: transport autocar, dejun traditional la Mycene, asistenta turistica. Cazare hotel in Atena.
Ziua 6 / (04.01): ATENA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un spatiu special amenajat. Timp liber la dispozitie. La ora 15:15 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la 20:20.

Inclus

 • Transport cu avionul Bucuresti - Atena - Bucuresti cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la Breeze Boutique 4* (sau similar) in Atena;
 • Transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului;
 • Tur de oras cu ghid local in limba romana in Atena;
 • Insotitor roman de grup;
 • Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
 • Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna martie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Neinclus

 • Asigurarea medicala de calatorie (optionala);
 • Asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana - se practica in Grecia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • Supliment pachet 4 cine la restaurantul hotelului: 70 EURO/ persoana (optional, se achita in agentie);
 • Cina festiva de Revelion (optional): 90 EURO/persoana (optional, se achita in agentie).

Note

Grup minim 30 persoane. Pentru grup 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Orar de zbor

Orar de zbor informativ: (ore locale):
30.12: Bucuresti (Otopeni) 16:30 – Atena 18:05
04..01: Atena 18:45 – Bucuresti 20:20


Vezi oferte de Revelion 2021 >>

Request Info

four × 5 =

Testimonials

 • Va multumim frumos pentru profesionalismul dumneavoastra. Intr-un timp foarte scurt am reusit sa avem vacanta dorinta datorita voua. Suntem fericiti sa plecam intr-o vacanta romantica.

  Iuliana & Roland
 • Multumesc pentru ca m-ati ajutat cu planificarea unei excursii minunate in Austria. Toata familia s-a simtit minunat.

  Ioana Pop
 • Va multumesc pentru ajutor si pentru sugestiile excelente pe care mi le-ati facut pentru petrecerea vacantei in perioada sarbatorilor de iarna.

  Marius Ionescu